Lunch

Stel: u organiseert een cursus of een symposium en u wilt uw gasten een lunch aanbieden.

Wat is er dan leuker om iets aan te bieden dat sprankelt van smaak? Een lunch met voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld één of meer quiches (afhankelijk van de grootte van de groep), soep, een salade en vers gebakken brood. Of heel anders: creatief belegde broodjes met eigengemaakte notenpaté of roomkaas. Of, als alternatief, kan er bijvoorbeeld een onder kenners veel geroemde appeltaart bij.

Het gebeurt regelmatig dat uw cursisten of bezoekers een dieet volgen. Zij verdragen bepaalde voedingsmiddelen niet. Bij mij treft u zowel de kennis als de ervaring op dit gebied aan. Veganistisch, gistvrij, suikervrij, glutenvrij of melkproduktenvrij: het kan zeker en goed. Alles smaakvol en creatief zodat ook deze cliënten zich verwend zullen voelen.

U kun in overleg met mij de vele mogelijkheden vrijblijvend bespeken. Stuur eens vrijblijvend een e-mail.

© Veggieathome